Voimakoru Poronsarvi 5 cm + puuvillapussukka

33,90  sis.alv

Poronsarvi kaulakoru.

Sarviriipuksen pituus noin 5 cm. Ketjun pituus 60 cm, vahvuus 2,5 mm. Kaulakoru toimitetaan pellavanvärisessä puuvillapussukassa.

Materiaalit: Poronsarvi, kiinnikkeet ja ketju ruostumatonta terästä

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): reindr-pow Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Käsintehty Suomessa. Tekijä Saaga Saarnisola.

Poronsarvet on hankittu vastuulliselta toimittajalta Pohjois-Suomesta.

Puhuttelevat poronsarvet

Poron sarvi on yksi maailman nopeimmin kasvavista luista – se saattaa kasvaa jopa muutamia senttejä päivässä. Siten voimallista kasvua kuvastava "voimasarvi" voi tuoda symboliikkaa erityisesti elämän uudistuksiin.

Voimaeläimenä Poro muistuttaa nöyryydestä elämää kohtaan. Poron symboliikka voi inspiroida ottamaan yhteyttä alitajuntaan ja sitä kautta syvimpään omaan voimaan tai vaistonvaraisiin oivalluksiin.

Kaikki Kolmas Silmä Puodin poronsarvituotteet on valmistettu yksitellen ajatuksella ja merkityksellä. Sarvien työstäminen tapahtuu yrityksen kotiverstaalla, jossa ei tehdastyötä tai liukuhihnoja tunneta. Näin sarvituotteissamme on tallella myös poronsarven luonnollinen tunnelma.

Tekijästä

Saaga Saarnisola on luonnonläheisesti työskentelevä yrittäjä, kirjoittaja, koruntekijä, poronsarvien sorvaaja, riimunkaivertaja, luontoyhteysopas, Luonnonpakana® brändin perustaja ja Kolmas Silmä Puodin pitäjä.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: