Loitsuhelmet Verikivi blood stone (70 cm) + samettipussi

52,90  sis.alv

Voimakivi malahelmet.

Käsin solmitut loitsuhelmet Lohikäärme Verikivi (dragon bloodstone) puolijalokivistä, vahvuus 8 mm. Kaulanauhan pituus noin 70 cm + musta metallihattuinen tasseli noin 8 cm. Loitsuhelmet toimitetaan mustassa samettipussissa.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): crmala-bst Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Käsintehty Suomessa. Tekijä Saaga Saarnisola.

Loitsuhelmien käyttö: Halutessa kivihelminauhaa voi käyttää samaan tapaan kuin malahelmiä, eli keskitytään omaan mantraan tai affirmaatioon (tai loitsuun ;) samalla kun lasketellaan kiviä sormien välistä. Loitsuhelmet voi myös aika ajoin energiapuhdistaa esimerkiksi valkosalvian savussa tai täysikuun valossa lataamalla.

Kivet ja kristallit: Verikivi

myös Bloodstone ja Heliotrooppi

Verikivi on vihreää kalsiittia, jossa on joukossa punaista jaspista ja/tai rautaoksidia. Verikivi on vanha ja tunnettu voimakivi, jonka on uskottu ilmentävän maagisia voimia; kuten vahvistavan kiven haltijan intuitiota oraakkelimaisella tavalla. Verikivi on rohkeuden, oman voiman, sinnikkyyden ja hyvän itsetunnon kivi, jolla on myös suojelevia ja maadoittavia ominaisuuksia. Erinomainen kivi ratkaisujen tueksi, viemään perille.

Tekijästä

Handmade by Saaga S.

Saaga Saarnisola on luonnonläheisesti työskentelevä yrittäjä, kirjoittaja, koruntekijä, poronsarvien sorvaaja, riimunkaivertaja, luontoyhteysopas, Luonnonpakana® brändin perustaja ja Kolmas Silmä Puodin pitäjä.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: