Northern Viking Jewelry® Shiny Steel Tree of Life kaulakoru teräs 3,4 cm

30,00  sis.alv

Elämänpuu kaulakoru.

Northern Viking Jewelry -riipus tyylikkäällä Rolo Link-ketjulla. Herkässä mutta näyttävässä riipuksessa Tree of Life symboli. Halkaisija 3,4 cm, paino 5 g. Ketjun pituus 50 cm, vahvuus 3 mm.

Elämänpuu tarkoittaa skandinaavisessa mytologiassa Yggdrasil maailmanpuuta, joka kannattelee koko maailmankaikkeutta.

Materiaalit: Riipus ja ketju ruostumatonta 316L terästä

Varastossa

Kuvaus

Kaulakoru toimitetaan Northern Viking Jewelry -juuttipussissa. Mukana tulee myös pieni vihkonen jossa esitellään Northern Viking Jewelry® koruja ja korujen tarinoita.

Northern Viking Jewelry®

Unisex kaulakorut ja korvakorut kaikille pakanoille.

Northern Viking Jewelry® on tunnettu suomalainen korubrändi. Korusarja on aikoinaan saanut alkunsa rakkaudesta viikinkikulttuuriin ja Skandinavian historiaan. Lisäksi teema ulottuu suomalaisen kansanuskon perinteisiin.

"Keep The Pagan Flame Alive." - Northern Viking Jewelry -

Tree Of Life

On pitojen aika, ja metsästyshaukat saavat lepuuttaa siipiään. Salin pitkä pöytä notkuu herkkuja: villisikaa, hedelmiä, olutta ja parhainta viiniä. Koirat kyttäävät pöydän alla makupaloja. Soitto soi, ilveilijät tekevät temppujaan. Taisteluretki on ollut suotuisa ja soturiyhteisön kuningas on mielissään. Hän kaivaa taskustaan isältään saaman korun, joka on kulkenut suvussa vuosia.

Sitten hän ottaa kypärän päästään, hörppää aimo kumauksen oluestaan ja nousee pitääkseen puheen uskolliselle henkivartijalleen: “Ystävät, soturijoukkoni! Kuten tiedätte, olen paljosta velkaa henkivartijalleni! Tämä koru – kuningas nostaa korun ilmaan näyttääksen sen kaikille – tämä koru kertoo Yggdrasilista."

"Yggdrasilista, jossa soturijumalamme Odin roikkui yhdeksän päivää ja yhdeksän yötä saadakseen haltuunsa riimujen viisauden. Minä annan sen lahjaksi hengestäni ystävälleni. Olkoon sinulla hallussasi parhaan riimuntekijän viisaus tässä maailmassa ja tulevassa paratiisissa Valhallassa, jossa käymme taistoon Odinin rinnalla!”

Toimitus

Toimitusaika postiin 1-2 arkipäivää

Apuja ja palaute

Tahdotko kysyä jotain tai kertoa palautetta juuri tästä tuotteesta? Klikkaa viestillä 👇 tai pirauta puodinhaltialle 040-1644331 /Saaga S.

Lisätietoja tuotteiden symbolisista ominaisuuksista tai käytöstä löydät myös tuotekortin avainsanoista.

Lähetä viesti

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian.