Moonstone Riipus mini Ruusukullattu (1,5 cm) rosteriketju + solmittava pussukka

31,90  sis.alv

Pieni voimakivi kaulakoru.

Siron kehystetyn riipuksen korkeus 1,5 cm. Kivi fasettihiottu, molemmat puolet samanlaisia. Kaunis ja kestävä 50 senttinen ketju. Mukana kultapainettu solmittava valkoinen pussukka (11×10 cm), jota voi käyttää kaulakorun säilytykseen tai lahjapussina.

Materiaalit: Moonstone puolijalokivi, ruusukullattu messinki, ketju ruostumatonta terästä

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): pendnt-mst-3 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Riipus on valmistettu Ranskassa (Ilado Paris). Ketju on tehty Suomessa.

Tahdotko tämän korun kaulaketjun jollain muulla pituudella? Ilmoita kassalla tilauksen lisätiedoissa minkä pituisen ketjun tahdot (45-70 cm väliltä) ja teemme sen kaulakoruusi ilman lisäkuluja.

Kivet ja kristallit: Moonstone

Moonstone tai Moon Stone, eli “Kuukivi” on luonnon puolijalokivi, joka tulee Intiasta. Mustavalkoista kuukiveä kutsutaan nimellä Rainbow Moonstone.

Itämaisissa kulttuureissa valoa taittavat jalokivet, kuten Kuukivi, ovat tienneet onnea. Moonstonen pinnalla eri kulmissa ja valoissa esiintyvät heijastumat olivat merkki, että voimakas hyvä henki asui kiven sisällä. Intiassa Kuukiveä on pidetty erittäin pyhänä. Hopeisen valon johdosta, joka näyttää tulevan kiven sisältä, Kuukivellä on ajateltu olevan yhteyksiä kuuhun. Moonstonella on pitkä historia sen amulettimaisesta käytöstä mm. hedelmällisyyden, rakkauden, suojelun ja unen edistämisessä.

Lähde: gemsociety.org

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: