Rumpu-ukko Shamaanirumpu Voimalintu 41 cm (exclusive)

263,90  sis.alv

Käsintehty shamaanirumpu.

Komeasti kumiseva shamaanirumpu soitantaan, sisustukseen ja äänellä voimaantumiseen. Luonnonvaalea rumpukalvo mustalla silkkipainatuksella, mustaksi vahattu kehikko, harmaa nyöritys. Mukana käsintehty luonnonläheinen soittokapula sekä yksityiskohtaiset shamaanirummun hoito- ja vihkimisohjeet. Rummun halkaisija 41 cm, paino noin 700g.

Materiaalit: Rumpukalvo kotimaista poronnahkaa, kädensija puuta, runko kaksinkertaista koivuvaneria, kapula luonnonpuuta

Varastossa

Kuvaus

Rumpu-ukon ja Kolmas Silmän yhteistyönä syntynyt Shamaanirumpu Voimalintu on saatavilla yksinoikeudella Kolmas Silmä Puodista. Design by Saaga Saarnisola & Sari Autere. Rummuntekijä Sari Autere, Rumpu-ukko.

“M-kokoisessa rummussa on matala soundi, joka rauhallisesti soitettuna tyynnyttää aggressiot ja rentouttaa kireät lihakset. Tiukemmalla paukutuksella rummulla sitten pelotetaan vaikka muut hurjapäät!” – Rumpu-ukko

Shamaanirummun runko on tehty käsityönä Suomessa. Poronnahka on hankittu vastuulliselta toimittajalta Pohjois-Suomesta. Pehmustetun soittokapulan luonnonpuu on kerätty puita vahingoittamatta. Rungon puuvaha on kasviöljypohjainen.

Rumpukalvon painatus on tehty kestämään käyttöä ja soittamista. Kuviota ei kuitenkaan tule hangata tai hinkata voimakkaasti, jottei se menetä terävyyttään. Uniikki soittokapula saattaa poiketa värinsä ja muotonsa puolesta kuvan kapulasta.

Voimalinnun sanoma

Voimalintuna ryhdyin puhumaan niiden puolesta, joiden ääni ei kuulu. Sanomaan heidän puolesta, joiden sanat menevät ohi. Nousemaan niiden vierelle, jotka on maahan lakaistu. Lentämään heidän vuokseen, joiden siivet on katkaistu. Oman voiman välittäjäksi ryhdyin kaikille heille, joille viestini puhuu.

Linnunkoto, jossa pyristelimme ikuisuuden pienen, ei enää ole sama. Sinä ja minä olemme nyt ainutlaatuiset; uniikissa asemassa, sotureita erityisiä jokainen. Me – luonto, eläimet ja ihmiset – samaan veneeseen hypänneet, yhdessä voimme jotain erilaista synnyttää. Älkää luulko tehtävää kevyeksi, sillä tänään tehty versoo huomenna suuntiin moniin.

Omaakin reviiriä on syytä arvostaa; luovuus on ilon kehrääjä, käytössä ja jakaessa kertaantuu moneksi. Samoilla nurkilla vaanii minä-minä, mulle kaikki, minä oikein ja parhain, toinen virhe. Hyvä, huono, ristinolla – aivan suotta. Kun pistemittarit raksuttaa, lintuakin itkettää. Emme sinä ja minä sen kummempia ole, ellemme yhdistä voimia ja parhauksia; osasiksi laita samaan pakettiin.

Perustarpeen, juuren ja pesäkolon tarve, se on kaikilla meillä. Tarpeen ja tahdon kompromissi aineksia määrittää, joilla on mahdollisuus rakentaa. Voimaasi käytä ja kierrätä asenteet tietä samaa. Arvosta ensin itse, johtopäätökset kuulemalla tee, heitä biopönttöön tuomiot ja karheus. Sillä lailla voisimme hyvästä tahdosta ja tarkoituksesta uudemman saada.

Voimalintuna sain ulkomuodon, joka kertoo viestiä niin muinaista kuin nykyistä. Kalevalan kokkolintu, vaakalintu on esikuvistani yksi. Monta kuunkiertoa minua hautoivat ja silloin synnyin kuin olin päättänyt. Voin olla ystävä, vihollinen tai vartija, voin tulta iskeä tai suomuhauen pyydystää saatan. Pääni ympärillä loistaa sisäinen viisaus ja rinnassani luonnon merkit. Maa, ilma, tuli, vesi ja henki; voima viiden.

– Voimalinnun sanoman sanoiksi kirjoittanut Saaga Saarnisola

Valmistajasta

Rumpu-ukko on perheyritys, joka valmistaa käsintehtyjä shamaanirumpuja ja voimarumpuja Suomen Lapissa. Rumpu-ukon toimintaa ohjaa laatu, ekologisuus, vastuullisuus ja tuotteiden merkityksellisyys.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: