Amuletti Feenix-lintu (pieni) tinariipus 3×2 cm

25,00  sis.alv

Feeniksin symboli mustassa rasiassa.

Feenix-lintu kaulakoru tuhkasta nouseville. Pienen käsinvaletun riipuksen koko noin 3×2 cm. Kaunis 50 senttinen rosteriketju.

Materiaalit: Amerikkalainen korutina, ruostumaton teräs

Varastossa

Kuvaus

Riipus on käsintehty Yhdysvalloissa. Valmistaja on äidin ja tyttären 2000-luvulla perustama yritys New Hampshirestä. He tekevät myös moninaista hyväntekeväisyyttä ja ovat projektien kautta auttaneet jo tuhansia organisaatioita keräämään miljoonia dollareita apua tarvitseville mm. koulutukseen, terveydenhoitoon ja lasten ryhmätoimintaan. Korut tulevat Kolmas Silmä Puodille suoraan valmistajalta.

Tämä tuote toimitetaan pienessä mustassa korurasiassa.

Symboliset merkitykset

Feenix-lintu symboloi tuhkasta nousemista. Feeniks on myyttien tulipunainen lintu, joka syntyy uljaana siivet auki palaneiden raunioiden keskeltä. Feenixin elementit ovat Tuli ja Tuuli ja voima Henkinen uudelleensyntyminen.

Feenix-lintu voimaeläimenä

"Feenix-linnun voimaa kohtaamme silloin, kun elämämme on kaikkein vaikeinta. Kaikki tuntuu kaatuvan päällemme ja tulee tunne totaalisesta luhistumisesta. Feenix on kuitenkin se, joka pitää yllä sisäistä kipinäämme. Kaikesta vaikeasta huolimatta tämä kipinä alkaa jälleen hehkua yhä voimakkaammin ja tästä hehkusta heräämme eloon.

Feenixin ilmaantuessa olemme hyvin isojen henkisten haasteiden edessä. Elämämme on ajautumassa tilaan, joka ei enää tyydytä meitä. Joudumme ehkä tekemään isoja muutoksia elämässämme ja ne eivät ole helppoja.”

Lähde: Markku Backman: Voimaeläimet - syvä yhteys (Whizhealer, 2019)

Toimitus

Toimitusaika postiin 1-2 arkipäivää

Apuja ja palaute

Tahdotko kysyä jotain tai kertoa palautetta juuri tästä tuotteesta? Klikkaa viestillä 👇 tai pirauta puodinhaltialle 040-1644331 /Saaga S.

Lisätietoja tuotteiden symbolisista ominaisuuksista tai käytöstä löydät myös tuotekortin avainsanoista.

Lähetä viesti

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian.