Kuu-ukko Crafts Moonstone Kaulakoru puinen (3,5 cm) Täysikuu Hiilenmusta + puuvillapussukka

44,90  sis.alv

Kotimaista käsityötä.

Jämäkkä täysikuuta symboloiva puinen riipus Kuukivellä. Halkaisija noin 3,5 cm, vahvuus 8 mm. Käsitelty aikaa kestävällä kasviöljypohjaisella mustalla puuöljyllä. Kaulaketjun pituus 60 cm. Mukana tulee pellavanvärinen puuvillapussukka korun säilytykseen tai lahjapussiksi.

Materiaalit: Moonstone puolijalokivi, pieni sisähelmi hopeaa (925 Sterling), PEFC-sertifioitu suomalainen mäntypuu, ketju ja kiinnikkeet ruostumatonta terästä

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): kuu-ukko-kaulakoru-001 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Käsintehty Suomessa, valmistaja Kuu-ukko Crafts. Design by Ilmari Saarnisola & Saaga Saarnisola.

Puinen riipus on käsin työstetty ja huolellisesti viimeistelty. Pintakäsittely jättää kauniisti näkyviin puun luonnollisen olemuksen.

Kivet ja kristallit: Moonstone

Moonstone tai Moon Stone, eli “Kuukivi” on luonnon puolijalokivi, joka tulee Intiasta. Mustavalkoista kuukiveä kutsutaan nimellä Rainbow Moonstone.

Itämaisissa kulttuureissa valoa taittavat jalokivet, kuten Kuukivi, ovat tienneet onnea. Moonstonen pinnalla eri kulmissa ja valoissa esiintyvät heijastumat olivat merkki, että voimakas hyvä henki asui kiven sisällä. Intiassa Kuukiveä on pidetty erittäin pyhänä. Hopeisen valon johdosta, joka näyttää tulevan kiven sisältä, Kuukivellä on ajateltu olevan yhteyksiä kuuhun. Moonstonella on pitkä historia sen amulettimaisesta käytöstä mm. hedelmällisyyden, rakkauden, suojelun ja unen edistämisessä.

Lähde: gemsociety.org

Tekijästä

Kuu-ukko Crafts Ilmari Saarnisola

Kuu-ukko Craftsin Ilmari Saarnisola on viikinkitukkainen yhden noitanaisen mies, joka on monipuolinen käsistään. Luomistöiden inspiraatiot tämä mutkaton ukko ammentaa luontoyhteydestä, kuun mystiikasta ja vaaramaisemien taiasta. Ilmari palvelee myös Kolmas Silmä Puodilla postimiehenä sekä tapahtumissa toimii koristeena myyntipöydän takana.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: