Niina Niskanen: Karhun kannoilla – Matka suomalaiseen mytologiaan 1 (verkkokurssi)

76,90  sis.alv

Suomalaisen muinaisuskon jäljillä.

Tutustu muinaiseen karhu-uskoon ja shamanistiseen maailmankuvaan folkloristi Niina Niskasen seurassa. Tämä verkkokurssi on tehty kaikille jotka ovat kiinnostuneita luomaan syvempää yhteyttä sekä luontoon, että kansanperinteeseen.

Kurssimatkan voi aloittaa heti tilauksen jälkeen suoraan kotisohvalta. Et tarvitse muita välineitä tai ohjelmia kuin nettiselaimen. Aineisto sisältää videomateriaalia sekä kirjallista dokumentaatiota, jotka ovat saatavilla verkkokurssin sivustolla. Kaikki materiaali on suomeksi.

Tuotetunnus (SKU): fchamb-khu Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Niina Niskanen: Karhun kannoilla – Matka suomalaiseen mytologiaan 1 (verkkokurssi)

Matkasi suomalaisen mytologian juurille alkaa tällä verkkokurssilla, jossa pääset tutustumaan karhun ja ihmisen pitkään suhteeseen. Muinaisessa Suomessa karhu oli yksi palvotuimmista eläimistä ja jumalhahmoista. Vanhan uskomuksen mukaan karhu laskeutui maahan ”kultaisessa kätkyessä otavaisen olkapäiltä”. Se maailma oli täynnä magiaa ja luonnonhenkiä.

Kurssin aiheita ovat mm. Karhun palvonta muinaisessa Suomessa, karhujuhlat ja vuodenkierto, karhun nostatus, karhu loitsut, karhun suojelupyhimykset, karhu jumalat ja jumaluudet eri puolilla maailmaa, karhun palvonta alkuperäiskansojen keskuudessa, karhunsynty myytit, karhunpeijaiset sekä suomalaisen mytologian luonnonhenget.

Tavoitteenamme on syventää tietämystä ja luovuutta mytologian ja kansanperinteen avulla. Saat myös vinkkejä siihen kuinka luoda yhteys eläimiin ja luonnonhenkiin. Kurssi sisältää videomateriaalia sekä kirjallista dokumentaatiota kurssin verkkosivustolla.

Verkkokurssin tekijä ja vetäjä: Niina Niskanen, Fairychamber Art and Folklore

Niina Niskanen kertoo Karhun Kannoilla nettikurssin sisällöstä:

» Avaa traileri uudessa ikkunassa

Verkkokurssin osiot

1. Karhun Vuosi
2. Karhun Synty Runoja
3. Karhun Morsio
4. Karhun Peijaiset
5. Kultaisessa Kätkyessä
6. Karhu Jumaluudet
7. Karhun Sanoja ja loppumietelmät

Toimitus

Voit ladata kurssiavaimet heti tilauksen jälkeen kassasivulta. Linkit löytyvät myös Oma tili -sivuilta, jos teet tilauksen rekisteröityneenä käyttäjänä. Materiaali on käytettävissäsi milloin vain.

Niina Niskanen

Folkloristi Niina Niskanen on paitsi kansanperinteen tutkija ja tarinankertoja, myös maailmalla näyttelyissä mukana ollut kuvataiteilija ja kuvittaja. Niinan erityisosaamiseen ja inspiraation lähteisiin kuuluvat itämerensuomalainen tarinaperinne sekä taianomainen saduista ammentaminen. Vapaa-ajallaan Niina tykkää kissoista, teestä ja syksystä.

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: