Poronsarvi Amuletti Sisäinen Viisaus (leveämpi) poronnahka kaulanauha + puuvillapussukka

35,90  sis.alv

Poronsarvi riimuamuletti.

Sarviamuletissa käsin polttokaiverrettu riimumerkki Elhaz, jonka sanotaan pitävän jalat maassa ja pään pilvissä. Riipuksen pituus noin 4,5 – 5 cm. Kaulanauha noin 70 cm (säädettävissä noin +20 cm). Koru toimitetaan pellavanvärisessä puuvillapussukassa.

Materiaalit: Poronsarvi, kotimainen kasviparkittu poronnahka

Varastossa

Kuvaus

Luonnollisten sarvien sävy vaihtelee hieman, osa on vaaleampia ja osa harmaampia.

Käsintehty Suomessa. Tekijä Saaga Saarnisola.

Poronsarvet ja poronnahka on hankittu vastuullisilta toimittajilta Pohjois-Suomesta.

Puhuttelevat poronsarvet

Poron sarvi on yksi maailman nopeimmin kasvavista luista – se saattaa kasvaa jopa muutamia senttejä päivässä. Siten voimallista kasvua kuvastava "voimasarvi" voi tuoda symboliikkaa erityisesti elämän uudistuksiin.

Voimaeläimenä Poro muistuttaa nöyryydestä elämää kohtaan. Poron symboliikka voi inspiroida ottamaan yhteyttä alitajuntaan ja sitä kautta syvimpään omaan voimaan tai vaistonvaraisiin oivalluksiin.

Kaikki Kolmas Silmä Puodin poronsarvituotteet on valmistettu yksitellen ajatuksella ja merkityksellä. Sarvien työstäminen tapahtuu yrityksen kotiverstaalla, jossa ei tehdastyötä tai liukuhihnoja tunneta. Näin sarvituotteissamme on tallella myös poronsarven luonnollinen tunnelma.

Symboliset merkitykset

Riimumerkki Elhaz ᛉ ilmentää mm. mahdollisuuksia laajempaan ymmärrykseen ja korkeampaan tietoisuuteen, mutta samalla muistuttaa pohjatyön tärkeydestä. Olla ikään kuin samaan aikaan sekä jalat maassa, että mieli avarakatseisena. Elhaz riimun pääenergioita ovat suojelus, korkeampi yhteys, psyykkinen havahtuminen sekä vetovoima.

Tekijästä

Handmade by Saaga S.

Saaga Saarnisola on luonnonläheisesti työskentelevä yrittäjä, kirjoittaja, koruntekijä, poronsarvien sorvaaja, riimunkaivertaja, luontoyhteysopas, Luonnonpakana® brändin perustaja ja Kolmas Silmä Puodin pitäjä.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: